søndag den 27. december 2009

Mere idræt og motion – ja tak!

Ro- og kajakkaravanen - Et rigtig godt idrætstilbud til 4. – 6. klassetrin i Ringsted

Ro- og kajakkaravanen med Ringsted Roklub og Ringsted Kommunen bag roret et et nyt tiltag, der styrker børns lyst til fysisk aktivitet og idræt i naturen. Karavanen kører ud til skoler, SFO´er og institutioner i Ringsted Kommune og kommer med aktiviteter, inspiration og veluddannede instruktører.

Vi vil med karavanen give eleverne et kvalitetstilbud med fysisk aktivitet, og tilbyder også et efterfølgende forløb i Ringsted Roklub for børn og unge.

Ro- og kajakkaravanens kurser og aktiviteter tilbydes gratis til skoler, SFO´er, klubber m.v. i Ringsted.

Ro- og kajakkaravanen kommer med alle nødvendige rekvisitter og romaskiner til roning og kajak ud til jer f.eks. i idrætstimerne, idrætsdage eller i andre aftalte sammenhænge.

Der sammensættes specielle idrætsmoduler i samarbejde med jer. Dermed sikrer vi, at I får, hvad I har brug for.

Man behøver ikke at have dyrket sport før for at kunne deltage i ro- og kajakkaravanen. Alle elever kan være med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Få besøg

Du kan bestille skoleundervisning fra ro- og kajakkaravanen til både få timer i modul 1 eller et længere forløb, alt efter jeres ønsker.

For mere information kan du kontakte klubbens karavanefører Jan Christensen på tlf. 42 42 41 80. For booking af datoer til arrangementer kontakt Ringsted Kommunes idrætskonsulent Torben Krogh Johansen på tlf. 22 76 40 16.

Vi anbefaler, at aftaler om besøg af ro- og kajakkaravanen drøftes i god tid.

Modul 1 aktiviteter afvikles primært fra januar til maj måned. Modul 2 aktiviteter afvikles i maj, juni, august og september.

Øvrige aktiviteter efter aftale.

Læs mere om Ringsted Roklub på http://www.ringstedroklub.dk/